Quick Parking

parkeerterrein

Quick Parking Eindhoven

Quick Parking werd in 2007 opgericht en is inmiddels actief in verschillende landen. In Nederland kunt u Quick Parking vinden nabij de luchthavens van Schiphol, Eindhoven en Rotterdam/Den Haag. Het parkeerterrein in Eindhoven ligt aan Brem 4 dichtbij de autosnelweg. De afstand naar het vliegveld is ruim 6 km.

Samenwerking

Corendon heeft een samenwerking met Quick Parking in Eindhoven. Bovendien heeft het bedrijf meer dan 2100 reviews in Trustpilot met 4 sterren gemiddeld. Dat is behoorlijk goed want andere gerelateerde bedrijven scoren lager in Trustpilot.

vergelijk parkeren op Eindhoven Airport

Goedkoop en veilig parkeren bij het vliegveld

Bij Quick Parking kunnen klanten vlot hun parkeerplek reserveren in de nabijheid van vliegvelden tegen scherpe tarieven. Het aanbod bestaat uit zowel officiƫle parkeerterreinen van luchthavens als parkeergelegenheden buiten de luchthaven, verspreid over de hele wereld. In Nederland beschikt Quick Parking over eigen parkeerterreinen bij luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Rotterdam Den Haag. We bieden diverse parkeerservices aan, waaronder Shuttle Parkeren en Valet Parking.

Sinds de oprichting in 2007 in Nederland, met de eerste vestiging bij Schiphol, heeft Quick Parking een aanzienlijke groei doorgemaakt. Jaarlijks maken nu meer dan 300.000 klanten gebruik van hun diensten. Het bedrijf is uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de markt.

Shuttle Parking

Bij Quick Parking kan men eenvoudig online een parkeerplek op Eindhoven Airport reserveren. Op de dag van uw aankomst scant u uw barcode aan de poort, die u ontvangt na het boeken. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, brengt een shuttlebus u direct naar de luchthaven. Deze shuttlebussen rijden regelmatig, dus u hoeft nooit lang te wachten. Eenmaal aangekomen op de luchthaven, kunt u rustig aan uw reis beginnen.

Valet Parking

Voor wie het nog makkelijker wil maken is er Valet Parking. Ideaal voor wie haast heeft of liever niet met de shuttlebus reist. U overhandigt uw autosleutels aan een van de chauffeurs, die uw auto veilig voor u parkeert. Bij terugkomst zorgen zij ervoor dat uw auto klaarstaat zodra u ons belt. Zo rijdt u na uw vlucht comfortabel en zonder zorgen naar huis.

Reacties zijn gesloten.