Hotel Tulip Inn Eindhoven Airport


Het grote voordeel van het Tulip Inn Eindhoven Airport is onmiskenbaar zijn locatie midden op het vliegveld. Gasten die de avond voor hun vroege vlucht aankomen, hoeven zich geen zorgen te maken over het verkeer naar de luchthaven of de stress van het vinden van een parkeerplaats. Een overnachting hier betekent een paar extra uren slaap en een korte wandeling naar de incheckbalies, waardoor de reis een vliegende start krijgt.

restaurant in Tulip Inn Airport Eindhoven
Zit u in te ontbijten dan kijkt u uit over de vertrekhal waarbij de passagiers staan in te checken. Geen stress dus om op tijd in de hal te zijn. Met de lift staat u direct in de vertrekhal. Er zijn ook verschillende trappen. Op de eerste verdieping van de terminal is een La Place vestiging die tot 21.00 uur open is.

tweepersoonskamer in Tulip Inn Eindhoven

Maar het hotel is meer dan alleen een praktische slaapplek. Het hotel belichaamt een slim ontwerp dat comfort en functionaliteit combineert. De kamers, hoewel compact, zijn ingenieus ingericht om elke vierkante centimeter optimaal te benutten, zonder in te boeten aan stijl of comfort. Geluiddichte ramen zorgen ervoor dat de drukte van de luchthaven buiten blijft, terwijl zachte bedden en moderne voorzieningen binnen een ontspannen sfeer creƫren.

Naast de comfortabele kamers biedt het Tulip Inn Eindhoven Airport ook faciliteiten die de verblijfservaring verrijken. Het hotel beschikt over een fitnesscentrum voor degenen die voor of na hun vlucht wat energie willen kwijtraken. Voor een hapje en een drankje kunnen gasten terecht in de gezellige lounge en bar die tot 00.00 uur open is. Hier kunt u fingerfood, panini’s, frietjes of een borrelplankje bestellen.

Reacties zijn gesloten.