Vertrekhal

vertrekhal van Eindhoven Airport
Zoals u ziet is de vertrekhal van Eindhoven Airport niet erg groot. Op de achtergrond zijn de poortjes te zien naar de gates. Als u door deze poortjes loopt dan is het ongeveer 100 meter naar de security controle. In de vertrekhal zijn verschillende winkels. Op de eerste verdieping is een restaurant en het Tulip Airport Hotel.

Inchecken

self service balies in vertrekhal van Eindhoven Vliegveld
Heeft u alleen handbagage dan kan u doorlopen naar de security controle. Koffers moet u wel inchecken bij de balie. Hier ontvangt u een papieren boardingpass met uw stoelnummer. Er zijn ook zelfbedieningskiosken waar u zelf de koffers kunt inchecken. Veel passagiers hebben de boardingpass tevens op hun mobiele telefoon. Een app van de luchtvaartmaatschappij is hiervoor handig om te gebruiken.

La Place

Erg fijn is het La Place restaurant dat op de eerste verdieping ligt. Hier kunt u lekker zitten om wat te eten of te drinken. Het restaurant is open tot 21.00 uur. Er is ook een buitenterras met uitzicht op de landings- en vertrekbaan.

Op tijd aanwezig

Het is raadzaam om minstens twee uur voor uw vlucht aanwezig te zijn op het vliegveld. Houd er rekening mee dat toegang tot de luchthaven mogelijk is vanaf 04.30 in de ochtend.

Airport hotel in vertrekhal

Hotel Tulip Inn Eindhoven Airport is gevestigd boven de terminal. De receptie, lounge en bar zijn op de eerste verdieping gelegen met uitzicht op de vertrekhal. Als u een vroege vlucht heeft dan kan dit hotel zeker een uitkomst zijn. Kijk hier voor beschikbare kamers.

Fast track

Er is een fast track lane waarbij passagiers sneller bij de security controle kunnen zijn. Deze service kost 12,50 euro per persoon. In coronatijd waren er lange wachttijden en had deze service zeker zijn nut. Tussen 7.00 en 10.00 uur kan er wat drukte zijn door vertrekkende vliegtuigen.

Parkeren

Parkeren kan in een van de parkeergarages die in de buurt van de vertrekhal liggen. P1 ligt recht voor de terminal. Naar de andere parkeerterreinen is een aantal minuten lopen. Goedkoop parkeren kan op een van de parkeerterreinen rondom de luchthaven.
Parkeren bij Eindhoven Airport vergelijken

Reacties zijn gesloten.